Nieuwsbrief december 2022 Blok by Carina

Nieuwsbrief december 2022 Blok by Carina

foto’s Marco ter Beek

Premium Dutch Art & Design for Global Interiors 

Blok by Carina heeft een schitterende plek gekregen tussen internationaal geroemde fotografen en kunstenaars in de Island Gallery. Deze Gallery is sinds december 2022 geopend en is dé inspiratieplek voor high end interieurs, fotografie en design. En dat op een geweldige locatie in het centrum van Den Haag, onder het glazen dak van een industrieel, award-winnend pand. Met onze tafel Eros en de kroonluchters Luciana hebben we een prominente plaats in deze nieuwe gallery van Peter Merceij en gallerymanager Mascha Ekkel. 

Tafel Eros is gemaakt uit een smart material van Fenix Bloom in de mat-rode kleur Rosso Askja en met inlegwerk uit de Homapal collectie. Deze one of a kind tafel met glazen poten is in het hart van de gallery geplaatst. Aangelicht door kroonluchter Luciana, zwevend tussen twee verdiepingen, ontstaat een spectaculair totaalbeeld waarbij het interieur wordt verheven tot een modern, high-end interieur. 

Eros en Luciana zijn ontworpen door designer / art director Carina Riezebos. Meer weten over haar? Klik dan op onderstaande link.

Gedempte Gracht 9
2512 AK Den Haag