Nieuwsbrief februari 2020

Nieuwsbrief  februari 2020 Blok by Carina

BEAUTY IS A LINE

Tulipa vaas van Blok by Carina in het Rijksmuseum Twenthe

Rijksmuseum Twenthe presenteert van 1 februari t/m 24 mei 2020 werken van Picasso en Matisse, in een dubbeltentoonstelling over de lijn in de beeldende kunst. De lijn als het fundament van de moderne kunst.

In 2018 presenteerde Blok by Carina de Tulipa vaas in diverse uitvoeringen bij Masterly – The Dutch in Milano, Salone del Mobile. Inmiddels hebben de vazen al verschillende musea van binnen mogen zien en nu zijn we op bezoek met de ultramarijn/gele uitvoering in Twente. De vazen zijn destijds ontworpen met een een knipoog naar het werk van Ettore Sottsass van de Memphis beweging. Hier worden de grenzen van het HPL verkend en het vakmanschap van de maker is goed terug te zien in de strakke afwerking van de lijnen. Het mondgeblazen glas is maatwerk van de hand van de wereldberoemde Tsjechische glasblazerij Ajeto, Nový Bor.


Blok in 2020 partner bij Creative Heroes

Vrijdag 26 juni van dit jaar vindt de 3e editie van Creative Heroes Award plaats in Capital C in Amsterdam, het clubhuis voor de creatieven. Op deze dag worden de prijzen uitgereikt aan de grote creatieve helden van dit moment in Nederland. Dit jaar zijn wij partner geworden van dit unieke event. We eren de mensen achter de vele baanbrekende concepten en innovaties, creatieve verschilmakers en procesveranderaars die ons land voortbrengt.

Het doel van de Creative Heroes Awards is het creëren van een relevant platform, binnen en buiten de creatieve sector, voor creatieve professionals, ondernemers. Een platform voor bedrijven die een blijvende positieve verandering (impact) voor mens, maatschappij en/of milieu weten te realiseren. De impact is hier de essentie.

Blok gelooft in de wisselwerking tussen de creatief en de ondernemers. We zijn ervan overtuigd dat het een waardevolle stap is om partner te mogen zijn van Creative Heroes Award 2020. Dank aan Guus van Maarschalkerweerd en Jeroen van Oostveen.

Foto: Creative Heroes Award 2019 | Fotografie: Hanne Hansen


Maak kennis met Blok Plaatmateriaal

Blok Plaatmateriaal brengt een grote diversiteit aan decoratief en constructief plaatmateriaal in combinatie met kennis en kunde onder de aandacht van de architect en interieurarchitect, de ontwerper, de interieurbouwer en de aannemer. Het sterk innovatieve karakter van dit familiebedrijf, opgericht in 1981, als houthandel te Beverwijk, bekleedt inmiddels een toonaangevende positie op de voornamelijk Nederlandse markt.

Onder de naam Blok by Carina combineert het bedrijf sinds twee jaar haar ambities met de creativiteit van ontwerper Carina Riezebos. Op internationaal niveau presenteren zij speciale high-end projecten samen met grote dealers zoals Abet Laminati, Unilin, Decospan, Formica en vele anderen. De samenwerking resulteert in een krachtige en creatieve materiaalbeleving en een gedegen toevoeging van waarde aan het vakgebied binnen de creatieve industrie. Hier komt de ondernemer en de creatieve professional samen.

Vanaf 2020 sturen wij de klanten van Blok by Carina en Blok Plaatmateriaal alle nieuwsbrieven. Wilt u de Blok by Carina nieuwsbrief liever niet ontvangen, dan kunt u zich afmelden via cwessels@blokplaatmateriaal.nl.

Voor meer informatie over Blok Plaatmateriaal kunt u terecht op www.blokplaatmateriaal.nl