Nieuwsbrief  februari 2022 Blok by Carina

Nieuwsbrief  februari 2022 Blok by Carina

Design als de juiste motor voor vernieuwing!

Met het bedenken en creëren van het BLOKAZINE, voor het 40-jarig jubileum van Blok Plaatmateriaal, kwam er afgelopen jaar een bijzonder, mooi overzicht van de vele projecten die we de afgelopen vier jaar tot stand hebben gebracht met het label Blok by Carina. Onze missie is om voor Blok Plaatmateriaal een plek te laten ontstaan waar, in de dynamiek van het bedrijf, toch ruimte is voor creativiteit en projecten met lef. Deze inspanning werpt na een aantal jaren haar vruchten af binnen en buiten de organisatie. Mooie voorbeelden zijn de samenwerking met de interieurarchitecten Grand & Johnson, waar u tegenwoordig voor een mooie collectie gefineerde platen terecht kunt, maar ook het interview over duurzaamheid met experts uit de branche heeft hoge ogen gegooid. Menig ontwerper en architect is inmiddels met de collectie Black Veneer aan de slag gegaan en ELLE Decoration gebruikt tegenwoordig HPL in haar fotoshoots met de nieuwste kleuren van onze leveranciers. 

Deze consistente koers zetten we door in 2022/2023 waarbij we extra aandacht hebben voor de bestaande klanten die ons al hebben gevonden. Samen ontwikkelen we met ontwerpers mooie collecties designmeubelen en inspireren we hen met de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden in plaatmaterialen. Nieuwe patronen, kleuren en structuren die goed aansluiten bij deze tijdgeest hebben we in overvloed! Wij zien de klant als co-creator en conceptbedenker/maker van zijn of haar eigen omgeving en we resoneren graag mee op alle persoonlijke wensen. Design is steeds meer de juiste motor voor vernieuwing! Lees bijvoorbeeld meer over ons gezamenlijk project met interieurarchitect Hans Kuijten en Stephan Wolters van Tablez 

Daarnaast verschijnen we komend jaar weer op de hotspot Salone del Mobile in Milaan met een nieuwe interieurpresentatie, continueren we onze samenwerking met Isabelle Beernaert en haar dansers, en komt er mooi plaatmateriaal in de grote zomertentoonstelling Design & Dynastie te Fulda (www.fulda2022.de). Genoeg om naar uit te kijken voor het komend jaar!


Blok in UW Woonboek 2022

Wij voelden ons gevleid toen wij werden benaderd om tussen grote namen zoals Hans Kuijten en Marie-Gon te staan.

UW Woonboek is een interieurboek met de meest prachtige woonkamers, keukens en badkamers om  inspiratie uit te halen. Deze exclusieve interieurs zijn ontworpen door bekende interieurarchitecten als Hans Kuijten, Michiel de Zeeuw, Kees Marcelis, Inge Bouman, Jeroen de Nijs en Percy van der Werve. Afgewisseld met prachtig beeldmateriaal van Blok by Carina!

Nieuwsgierig naar het woonboek? Het boek is verkrijgbaar voor € 32,50 via uw-woonmagazine.nl