Nieuwsbrief  juli 2020 Blok by Carina

Nieuwsbrief  juli 2020 Blok by Carina

Fotografie: Frieda Mellema | Nindoodem 

DUTCH DESIGN WIT MET LOF

OBSCURE – Een mysterieus en schilderachtig interieur

In een nieuw interieurproject getiteld OBSCURE laat ontwerper Carina Riezebos zich inspireren door de clair-obscurtechniek uit de schilderkunst, fotografie en film. De salontafel Nindoodem, van mondgeblazen opalinenglas en een matte supersoft wit (WE30 MST Dove White) uit de nieuwste Unilin Evola collectie, is een van de objecten uit dit mysterieuze en schilderachtige interieur. Vanaf 6 juli kunt u het totale interieur bewonderen bij het ETC DESIGNCENTER te Culemborg. Op afspraak of tijdens de vakdagen op 20-21-22 september.

OBSCURE
In OBSCURE laat Riezebos onder de naam Blok by Carina, de enorme
rijkdom en mogelijkheden zien van de decoratieve- en constructieve materialen van het bedrijf Blok Plaatmateriaal. Voor haar interieur, waarin zwart een belangrijke rol speelt als drager van licht, trekt ze al spelend met de contrasten tussen licht en donker de bezoeker in een mysterieuze wereld, die nog mooier, sfeervoller en dramatischer is dan de werkelijkheid. Zoals een schilderij van Rembrandt of Caravaggio. In die wereld worden natuurlijk ogende materialen van de nieuwste Unilin Evola collectie gebruikt zoals leem, marmer en steen gecombineerd met soft zwart en wit hpl. De vernieuwende, decoratieve Unilin Evola-collectie is geïnspireerd op de natuur, mode en architectuur. De structuren, texturen en designs zijn niet te onderscheiden van authentieke materialen. Unilin werkt met 100% circulair hout waarvan 15% lokaal hout afkomstig van o.a. duurzaam bosbeheer en afvalstromen uit de industrie, 85% is gerecycled hout. De Tulpenvaas uit de collectie van Riezebos komt terug in een limited edition in opaal wit en rookgrijs zwart glas gecombineerd met de zachte zwarte en witte oppervlakken van Evola. (113 Supermat MST Elegant Black WE30 Supermat MST Dove White)

Fotografie: Frieda Mellema | Tulpenvaas

DESIGN & MATERIAAL KOMEN SAMEN BIJ ETC

Voor de interieurprofessional en liefhebber

Het ETC DESIGNCENTER EUROPA, opgericht in 1981, is hét platform voor zowel de interieurprofessional als de consument. Het ETC Design Center Europe is dan ook de plek om te ontdekken wat er speelt in de wereld van interieur en is door de jaren heen uitgegroeid tot het design center van Europa. Vandaag de dag heeft ETC Design Center Europe ruim 15.000 m2 aan wooninspiratie voor het hogere segment, dat wordt vormgegeven door 120 showrooms op het gebied van interieur en exterieur. Al deze exposanten samen vertegenwoordigen meer dan 500 verschillende merken. Daarmee is het ETC Design Center Europe de plek is voor de interieurprofessional en liefhebber.

Vanaf 6 juli presenteert Blok by Carina haar interieurproject OBSCURE bij het ETC DESIGNCENTER en daarmee bouwt Blok Plaatmateriaal een samenwerking op voor de toekomst om de schoonheid van de hoogwaardige collecties houtfineer, hpl en melamine plaatmaterialen aan de interieurprofessional en consument te tonen. 


Primeur voor Eigen Huis & Interieur! 

Een mooie primeur in Eigen Huis & Interieur dankzij Nicole Uniquole en het netwerk van Masterly. Binnenkort meer over dit prachtig interieurobject uit de OBSCURE BLOK BY CARINA collectie.