Nieuwsbrief masterly Palaces

Nieuwsbrief Masterly Palaces

Palaces 
Designcollectie gepresenteerd tijdens Masterly in Milaan!

Onze collectie, in samenwerking met Nicole Uniquole, Bert Timmermans en Blok, is speciaal ontworpen voor Masterly – the Dutch in Milaan. Details uit historische locaties zijn het uitgangspunt voor een contemporaine vertaling in print en is direct geprint op hoogwaardig High Pressure Laminate (HPL) plaatmateriaal door Abet Laminati. 

De Palaces collectie is ge├»nspireerd op architectonische vormgevingen in de historische ruimte van Palazzo Francesco Turati. De houten lambrisering, de gouden bloemenborders en het omheinde tuinthema van de historische kamer in het Palazzo Francesco Turati, samen met scansporen, krassen, beschadigde oppervlakken, verwelkte bloemen, fotogrammen en spuitverfstencils worden vertaald in verschillende designs. 

Order
De collectie is exclusief te bestellen bij Blok Plaatmateriaal in Beverwijk. Bezoek hiervoor de website www.blokplaatmateriaal.nl.

Bezoek door van links naar rechts: 
Mascha Baak (Consul-Generaal van het Koninkrijk der Nederland in Milaan, Itali├ź), 
Carina Riezebos (Designer), 
Mr. Bruno Mazzola (President Abet Laminati),
Nicole Uniquole en
Mrs. Laura Mazzola (dochter Mr. Mazzola en Presidente bij Abet Laminati).

Een historische wereld vol design met materialen van Blok Plaatmateriaal. Bekijk de collectie tussen 7 en 12 juni in Palazzo Francesco Turati, Via Meravigli 7, Milano

Palaces collectie getoond als presentatietafel bij Masterly – The Dutch in Milano 

Eerste serie collectie 
Voor de eerste serie, die bestaat uit zeven designs, is het wandtapijt in de historische ruimte van Palazzo Francesco Turati als basis gebruikt. Ieder design heeft een prachtig Latijnse naam, geinspireerd op de omheinde tuin Hortus Conclusus, een bekend ontwerp uit de schilderkunst.
Van links naar rechts: Hortus Conclusus, Dahlia et Delphinium, Delphinium Glaucum, Folia Purpura, Hortus Conclusus, Folia Cearulea en Dahlia Regalis. 

Alle grafische vormgevingen zijn uitgevoerd door Bert Timmermans van Workingbert onder leiding van art director Nicole Uniquole. De collectie is exclusief verkrijgbaar via Blok Plaatmateriaal en naar eigen inbreng aan te passen.