Nieuwsbrief november 2022 Blok by Carina

Nieuwsbrief november 2022 Blok by Carina

Creativiteit is key

Het driejaarlijkse HoutPro+ event waar houtverwerkend Nederland het laatste nieuws en trends op het gebied van oppervlakte structuren, kleuren en innovaties toont, vond plaats van 1 – 4 november in de Brabanthallen met meer dan 15.000 bezoekers, 500 exposanten verdeeld over 3 hallen. Met innovatie, duurzaamheid en elkaar weer ontmoeten hoog op de agenda , heeft Carina deze gelegenheid aangegrepen het designmerk Blok by Carina op de kaart te zetten. Een terugblik op vier jaar Blok by Carina.

Inspiratie van de ontwerper

Nature & Nurture, wat is de natuur en wat is ons gedrag? Wat hebben we overgedragen gekregen via ons DNA en waar zijn we zelf verantwoordelijk voor. Wat laten we zijn zoals het is en wat gaan we veranderen. En welke rol speelt design en lifestyle voor ons in deze transformatie naar de toekomst. Welke rol speelt design voor onze klant van vandaag?

Decospan
Fenix & Homapal
Unilin
Abet Laminati

Luciana van Milaan naar Antwerpen 

Voor de indringende voorstelling van Isabelle Beernaert “Particles of God” is Blok by Carina een partnership aangegaan. De kroonluchter Luciana is van de Salon del Mobile rechtstreeks doorgegaan naar de Stadsschouwburg in Antwerpen waar zij een prominente rol speelt in de voorstelling “Particles of God”. Isabelle Beernaert is een Vlaamse choreografe van moderne dans-theaterproducties, bekend van het Nederlandse tv-programma ‘ So you think you can dance`. U kunt de voorstelling van Isabelle en haar multiculturele dansgezelschap vanaf het voorjaar 2023 in Nederland bezoeken.