Strong Table by Hans Kuijten

Slider_newTest3

STRONG TABLE BLACK EDITION!

Handcrafted made in Holland!

In samenwerking met interieurarchitect Hans Kuijten en meubelmaker Stephan Wolters van Tablez is er een tafelcollectie ontwikkeld, STRONG TABLE by Hans Kuijten. Aan deze vruchtbare samenwerking mocht Blok een bijdrage leveren.

Materialen Black Veneer
Stephan en Hans hebben in 2021 een bezoek gebracht aan Blok Plaatmateriaal en zijn samen met eigenaar Jan Blok en designer Carina Riezebos tot een mooie samenwerking gekomen. De materialen waar de heren onder andere mee werken zijn de fineren uit de Black Veneer by Carina collectie. Een prachtig voorbeeld is de zwarte tafel gemaakt van fineer Yaya Black die eind 2021 is ontwikkeld!

Tablez

Tablez is specialist in het ontwerpen en vervaardigen van maatwerk tafels. Naast het ontwerpen van tafels voor particulieren en bedrijven, werkt Tablez nauw samen met architecten. Aangezien alle producten maatwerk zijn, is het voor een architect mogelijk exact de tafel te implementeren in de inrichting zoals hij of zij dit bedacht heeft.

Hans Kuijten

Hans Kuijten is een bekende interieurarchitect en heeft een grote passie voor het ontwerpen van interieurs voor zowel particulieren als hospitality-bedrijven. Hij laat zich graag inspireren door de dynamische wereld om hem heen, wat leidt tot nieuwe idee├źn en nieuwe uitdagingen.